Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 772g1101kcal96.5g2.3g79.1g0g
Oltermanni, perinteinen421g1515kcal105.2g0g122.1g0g
Aurajuusto239g811kcal47.7g0g69.2g0g
Paprika punainen 239g70kcal2.2g10.7g1g4.5g
Paprika keltainen 239g72kcal2.2g12.2g0.5g4.8g
Sipuli (kuorittu)168g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki561g449kcal73g11.2g11.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g7g0.7kcal0.1g0g0g6g
Tonnikala öljyssä 218g413kcal59g0g19.6g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )218g305kcal28.3g14.1g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g9563kcal832.8g117.2g636.4g36.4g
Valittu annoskoko3080g4782kcal416.4g58.6g318.2g18.2g
Annoskoko puolitettuna1540g2391kcal208.2g29.3g159.1g9.1g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062