Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Oltermanni, perinteinen45g162kcal11.3g0g13.1g0g
Aurajuusto26g87kcal5.1g0g7.4g0g
Paprika punainen 26g7.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika keltainen 26g7.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki60g48kcal7.8g1.2g1.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.8g0.1kcal0g0g0g0.6g
Tonnikala öljyssä 23g44kcal6.3g0g2.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )23g33kcal3g1.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1025kcal88.8g12.6g68.2g3.8g
Valittu annoskoko330g512kcal44.4g6.3g34.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna165g256kcal22.2g3.2g17.1g1g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062