Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.3g2.6g90.4g0g
Oltermanni, perinteinen481g1732kcal120.3g0g139.5g0g
Aurajuusto273g927kcal54.5g0g79.1g0g
Paprika punainen 273g80kcal2.6g12.3g1.1g5.2g
Paprika keltainen 273g82kcal2.6g13.9g0.5g5.5g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki642g513kcal83.4g12.8g12.8g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g8g0.8kcal0.1g0g0g6.8g
Tonnikala öljyssä 249g472kcal67.4g0g22.4g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )249g348kcal32.3g16.2g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g10929kcal952g134g727.2g41.6g
Valittu annoskoko3520g5465kcal476g67g363.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna1760g2732kcal238g33.5g181.8g10.4g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062