Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 992g1416kcal124g3g101.7g0g
Oltermanni, perinteinen541g1948kcal135.3g0g157g0g
Aurajuusto307g1043kcal61.3g0g88.9g0g
Paprika punainen 307g90kcal2.9g13.8g1.2g5.8g
Paprika keltainen 307g92kcal2.9g15.6g0.6g6.1g
Sipuli (kuorittu)217g59kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki722g577kcal93.8g14.4g14.4g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g9g0.9kcal0.1g0g0.1g7.7g
Tonnikala öljyssä 280g531kcal75.8g0g25.2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )280g392kcal36.4g18.2g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g12296kcal1070.6g150.8g818.2g46.6g
Valittu annoskoko3960g6148kcal535.3g75.4g409.1g23.3g
Annoskoko puolitettuna1980g3074kcal267.7g37.7g204.6g11.7g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062