Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Oltermanni, perinteinen600g2160kcal150g0g174g0g
Aurajuusto340g1156kcal68g0g98.6g0g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Paprika keltainen 340g102kcal3.2g17.3g0.7g6.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki800g640kcal104g16g16g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g10g1kcal0.1g0g0.1g8.5g
Tonnikala öljyssä 310g588kcal84.1g0g27.9g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )310g434kcal40.3g20.1g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8780g13630kcal1187g167g907.4g51.8g
Valittu annoskoko4390g6815kcal593.5g83.5g453.7g25.9g
Annoskoko puolitettuna2195g3408kcal296.8g41.8g226.9g13g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062