Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Oltermanni, perinteinen60g217kcal15g0g17.4g0g
Aurajuusto34g116kcal6.8g0g9.9g0g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Paprika keltainen 34g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki80g64kcal10.4g1.6g1.6g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Tonnikala öljyssä 31g59kcal8.4g0g2.8g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )31g44kcal4g2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1366kcal118.6g16.6g90.8g5.2g
Valittu annoskoko440g683kcal59.3g8.3g45.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna220g342kcal29.7g4.2g22.7g1.3g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062