Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1103g1573kcal137.8g3.3g113g0g
Oltermanni, perinteinen601g2165kcal150.3g0g174.4g0g
Aurajuusto341g1159kcal68.2g0g98.8g0g
Paprika punainen 341g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Paprika keltainen 341g103kcal3.2g17.4g0.7g6.8g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki802g642kcal104.2g16g16g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g10g1kcal0.2g0g0.1g8.5g
Tonnikala öljyssä 311g590kcal84.3g0g28g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )311g435kcal40.4g20.2g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g13661kcal1189.8g167.4g909.2g51.8g
Valittu annoskoko4400g6831kcal594.9g83.7g454.6g25.9g
Annoskoko puolitettuna2200g3415kcal297.5g41.9g227.3g13g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062