Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Oltermanni, perinteinen75g271kcal18.8g0g21.8g0g
Aurajuusto43g145kcal8.5g0g12.4g0g
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Paprika keltainen 43g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki100g80kcal13g2g2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Tonnikala öljyssä 39g74kcal10.5g0g3.5g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )39g54kcal5g2.5g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1708kcal148.4g20.8g113.8g6.6g
Valittu annoskoko550g854kcal74.2g10.4g56.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna275g427kcal37.1g5.2g28.5g1.7g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062