Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g17g0g
Oltermanni, perinteinen90g325kcal22.6g0g26.2g0g
Aurajuusto51g174kcal10.2g0g14.8g0g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Paprika keltainen 51g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki120g96kcal15.6g2.4g2.4g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1.5g0.2kcal0g0g0g1.3g
Tonnikala öljyssä 47g88kcal12.6g0g4.2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )47g65kcal6.1g3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2049kcal178.6g25g136.6g7.8g
Valittu annoskoko660g1025kcal89.3g12.5g68.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna330g512kcal44.7g6.3g34.2g2g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062