Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Oltermanni, perinteinen105g379kcal26.3g0g30.5g0g
Aurajuusto60g203kcal11.9g0g17.3g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki140g112kcal18.2g2.8g2.8g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1.8g0.2kcal0g0g0g1.5g
Tonnikala öljyssä 54g103kcal14.7g0g4.9g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )54g76kcal7.1g3.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g2391kcal208g29.2g159g9g
Valittu annoskoko770g1196kcal104g14.6g79.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna385g598kcal52g7.3g39.8g2.3g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062