Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Oltermanni, perinteinen1200g4320kcal300g0g348g0g
Aurajuusto680g2312kcal136g0g197.2g0g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Paprika keltainen 680g205kcal6.4g34.7g1.4g13.6g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1600g1280kcal208g32g32g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Tonnikala öljyssä 620g1177kcal168.1g0g55.8g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )620g868kcal80.6g40.3g43.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17560g27261kcal2374g334.4g1814.2g103.4g
Valittu annoskoko8780g13630kcal1187g167.2g907.1g51.7g
Annoskoko puolitettuna4390g6815kcal593.5g83.6g453.6g25.9g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062