Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Oltermanni, perinteinen120g433kcal30.1g0g34.9g0g
Aurajuusto68g232kcal13.6g0g19.8g0g
Paprika punainen 68g20kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Paprika keltainen 68g21kcal0.6g3.5g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki160g128kcal20.8g3.2g3.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g2g0.2kcal0g0g0g1.7g
Tonnikala öljyssä 62g118kcal16.9g0g5.6g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )62g87kcal8.1g4g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g2732kcal237.8g33.6g181.8g10.4g
Valittu annoskoko880g1366kcal118.9g16.8g90.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna440g683kcal59.5g8.4g45.5g2.6g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062