Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Oltermanni, perinteinen135g487kcal33.8g0g39.2g0g
Aurajuusto77g261kcal15.3g0g22.2g0g
Paprika punainen 77g22kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Paprika keltainen 77g23kcal0.7g3.9g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki180g144kcal23.5g3.6g3.6g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g2.3g0.2kcal0g0g0g1.9g
Tonnikala öljyssä 70g133kcal19g0g6.3g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )70g98kcal9.1g4.5g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g3074kcal267.6g37.6g204.4g11.6g
Valittu annoskoko990g1537kcal133.8g18.8g102.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna495g769kcal66.9g9.4g51.1g2.9g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062