Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g107g118kcal8.6g21.5g0g5.4g
Punajuuri, keitetty, suolaton 75g30kcal0.8g5.3g0.2g1.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 5.7g20kcal0.1g4.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g488kcal19.2g63.2g17.4g15.2g
Valittu annoskoko198g244kcal9.6g31.6g8.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna99g122kcal4.8g15.8g4.4g3.8g
Arvot/100g100g123kcal4.8g15.9g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390