Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g1140g1254kcal91.2g228g0g57g
Punajuuri, keitetty, suolaton 800g313kcal8.2g56.3g1.6g20.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 90g796kcal0g0g90g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 60g209kcal1.5g48.4g0.3g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4204g5184kcal203.8g671g184g161g
Valittu annoskoko2102g2592kcal101.9g335.5g92g80.5g
Annoskoko puolitettuna1051g1296kcal51g167.8g46g40.3g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390