Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g125g138kcal10g25.1g0g6.3g
Punajuuri, keitetty, suolaton 88g34kcal0.9g6.2g0.2g2.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g88kcal0g0g9.9g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 6.6g23kcal0.2g5.3g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g570kcal22.4g73.8g20.2g17.6g
Valittu annoskoko231g285kcal11.2g36.9g10.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna116g142kcal5.6g18.5g5.1g4.4g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390