Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g143g158kcal11.5g28.6g0g7.2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 101g39kcal1g7.1g0.2g2.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g100kcal0g0g11.3g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 7.5g26kcal0.2g6.1g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g651kcal25.8g84.4g23g20.2g
Valittu annoskoko264g326kcal12.9g42.2g11.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna132g163kcal6.5g21.1g5.8g5.1g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390