Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g161g177kcal12.9g32.2g0g8.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 113g44kcal1.2g8g0.2g2.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g113kcal0g0g12.7g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 8.5g30kcal0.2g6.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g733kcal29g94.8g25.8g22.8g
Valittu annoskoko297g366kcal14.5g47.4g12.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna149g183kcal7.3g23.7g6.5g5.7g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390