Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g18g20kcal1.4g3.6g0g0.9g
Punajuuri, keitetty, suolaton 13g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g81kcal3g10.6g2.8g2.4g
Valittu annoskoko33g41kcal1.5g5.3g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal0.8g2.7g0.7g0.6g
Arvot/100g100g123kcal4.5g16.1g4.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390