Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g179g197kcal14.3g35.8g0g8.9g
Punajuuri, keitetty, suolaton 126g49kcal1.3g8.8g0.3g3.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g125kcal0g0g14.1g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Riisijauhoseos, gluteeniton 9g33kcal0.2g7.6g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g814kcal32g105.2g29g25.2g
Valittu annoskoko330g407kcal16g52.6g14.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna165g204kcal8g26.3g7.3g6.3g
Arvot/100g100g123kcal4.8g15.9g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390