Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g285g314kcal22.8g57g0g14.2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 200g78kcal2g14.1g0.4g5.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g199kcal0g0g22.5g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Riisijauhoseos, gluteeniton 15g52kcal0.4g12.1g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1051g1296kcal51g167.8g46g40g
Valittu annoskoko526g648kcal25.5g83.9g23g20g
Annoskoko puolitettuna263g324kcal12.8g42g11.5g10g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390