Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g36g39kcal2.9g7.2g0g1.8g
Punajuuri, keitetty, suolaton 25g10kcal0.3g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 1.9g6.6kcal0g1.5g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g163kcal6.4g21g5.8g5g
Valittu annoskoko66g82kcal3.2g10.5g2.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna33g41kcal1.6g5.3g1.5g1.3g
Arvot/100g100g124kcal4.8g15.9g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390