Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g54g59kcal4.3g10.7g0g2.7g
Punajuuri, keitetty, suolaton 38g15kcal0.4g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 2.8g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g244kcal9.6g31.8g8.6g7.6g
Valittu annoskoko99g122kcal4.8g15.9g4.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna50g61kcal2.4g8g2.2g1.9g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16.1g4.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390