Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g600g690kcal132g0g15g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g30g270kcal0g0g30g0g
Flora kevyt ruoka 7%300g255kcal3g13.5g21g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g30g48kcal2.7g9.3g0.1g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g180g198kcal5.4g11.7g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g2922kcal286.2g69g161g0.4g
Valittu annoskoko1140g1461kcal143.1g34.5g80.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna570g731kcal71.6g17.3g40.3g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393