Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g800g920kcal176g0g20g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g40g360kcal0g0g40g0g
Flora kevyt ruoka 7%400g340kcal4g18g28g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g40g64kcal3.6g12.4g0.1g0.3g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g240g264kcal7.2g15.6g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g3896kcal381.6g92g214.6g0.6g
Valittu annoskoko1520g1948kcal190.8g46g107.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna760g974kcal95.4g23g53.7g0.2g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393