Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g100g115kcal22g0g2.5g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g5g45kcal0g0g5g0g
Flora kevyt ruoka 7%50g43kcal0.5g2.3g3.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g5g8kcal0.5g1.6g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g30g33kcal0.9g1.9g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g487kcal47.8g11.6g26.8g0g
Valittu annoskoko190g244kcal23.9g5.8g13.4g0g
Annoskoko puolitettuna95g122kcal12g2.9g6.7g0g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393