Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1000g1150kcal220g0g25g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g50g450kcal0g0g50g0g
Flora kevyt ruoka 7%500g425kcal5g22.5g35g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g50g80kcal4.5g15.5g0.2g0.4g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g300g330kcal9g19.5g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g4870kcal477g115g268.4g0.8g
Valittu annoskoko1900g2435kcal238.5g57.5g134.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna950g1218kcal119.3g28.8g67.1g0.2g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393