Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g300g345kcal66g0g7.5g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g15g135kcal0g0g15g0g
Flora kevyt ruoka 7%150g128kcal1.5g6.8g10.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g15g24kcal1.4g4.7g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g90g99kcal2.7g5.8g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1461kcal143.2g34.6g80.4g0.2g
Valittu annoskoko570g731kcal71.6g17.3g40.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna285g365kcal35.8g8.7g20.1g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393