Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g500g575kcal110g0g12.5g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g25g225kcal0g0g25g0g
Flora kevyt ruoka 7%250g213kcal2.5g11.3g17.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g25g40kcal2.3g7.8g0.1g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g150g165kcal4.5g9.7g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g2435kcal238.6g57.6g134.2g0.4g
Valittu annoskoko950g1218kcal119.3g28.8g67.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna475g609kcal59.7g14.4g33.6g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393