Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki600g540kcal90g15g12g0g
Kauralese 54g194kcal9.7g24.6g4.2g9.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g180kcal7.2g2g16.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu360g454kcal39.6g1.1g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g2736kcal293g85.4g129.6g18.8g
Valittu annoskoko1044g1368kcal146.5g42.7g64.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna522g684kcal73.3g21.4g32.4g4.7g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396