Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki700g630kcal105g17.5g14g0g
Kauralese 63g227kcal11.3g28.7g4.9g11g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g35g210kcal8.4g2.3g18.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu420g529kcal46.2g1.3g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g3192kcal341.8g99.6g151.2g22g
Valittu annoskoko1218g1596kcal170.9g49.8g75.6g11g
Annoskoko puolitettuna609g798kcal85.5g24.9g37.8g5.5g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396