Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki800g720kcal120g20g16g0g
Kauralese 72g259kcal13g32.8g5.5g12.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g40g240kcal9.6g2.6g21.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g3648kcal390.8g113.6g172.6g25.2g
Valittu annoskoko1392g1824kcal195.4g56.8g86.3g12.6g
Annoskoko puolitettuna696g912kcal97.7g28.4g43.2g6.3g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396