Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki900g810kcal135g22.5g18g0g
Kauralese 81g292kcal14.6g36.9g6.2g14.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g45g270kcal10.8g3g24.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu540g680kcal59.4g1.6g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g4104kcal439.6g128g194.2g28.4g
Valittu annoskoko1566g2052kcal219.8g64g97.1g14.2g
Annoskoko puolitettuna783g1026kcal109.9g32g48.6g7.1g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396