Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki100g90kcal15g2.5g2g0g
Kauralese 9g32kcal1.6g4.1g0.7g1.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g456kcal48.8g14.2g21.6g3.2g
Valittu annoskoko174g228kcal24.4g7.1g10.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna87g114kcal12.2g3.6g5.4g0.8g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396