Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1000g900kcal150g25g20g0g
Kauralese 90g324kcal16.2g41g6.9g15.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g300kcal12g3.3g27g0g
Kananmuna kuorineen punnittu600g756kcal66g1.8g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g4560kcal488.4g142.2g215.8g31.4g
Valittu annoskoko1740g2280kcal244.2g71.1g107.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna870g1140kcal122.1g35.6g54g7.9g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396