Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1200g1080kcal180g30g24g0g
Kauralese 108g389kcal19.4g49.2g8.3g18.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g60g360kcal14.4g4g32.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g5472kcal586g170.8g259g37.8g
Valittu annoskoko2088g2736kcal293g85.4g129.5g18.9g
Annoskoko puolitettuna1044g1368kcal146.5g42.7g64.8g9.5g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396