Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1400g1260kcal210g35g28g0g
Kauralese 126g454kcal22.7g57.5g9.7g22g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g70g420kcal16.8g4.6g37.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu840g1058kcal92.4g2.5g75.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g6384kcal683.8g199.2g302.2g44g
Valittu annoskoko2436g3192kcal341.9g99.6g151.1g22g
Annoskoko puolitettuna1218g1596kcal171g49.8g75.6g11g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396