Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1600g1440kcal240g40g32g0g
Kauralese 144g518kcal25.9g65.7g11.1g25.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g480kcal19.2g5.3g43.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu960g1210kcal105.6g2.9g86.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g7296kcal781.4g227.8g345.4g50.4g
Valittu annoskoko2784g3648kcal390.7g113.9g172.7g25.2g
Annoskoko puolitettuna1392g1824kcal195.4g57g86.4g12.6g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396