Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1800g1620kcal270g45g36g0g
Kauralese 162g583kcal29.2g73.9g12.5g28.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g90g540kcal21.6g5.9g48.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1080g1361kcal118.8g3.2g97.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6264g8208kcal879.2g256g388.6g56.6g
Valittu annoskoko3132g4104kcal439.6g128g194.3g28.3g
Annoskoko puolitettuna1566g2052kcal219.8g64g97.2g14.2g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396