Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki2000g1800kcal300g50g40g0g
Kauralese 180g648kcal32.4g82.1g13.9g31.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g600kcal24g6.6g54g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g9120kcal976.8g284.6g431.8g63g
Valittu annoskoko3480g4560kcal488.4g142.3g215.9g31.5g
Annoskoko puolitettuna1740g2280kcal244.2g71.2g108g15.8g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396