Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki2400g2160kcal360g60g48g0g
Kauralese 216g778kcal38.9g98.5g16.6g37.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g120g720kcal28.8g7.9g64.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1440g1814kcal158.4g4.3g129.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8352g10944kcal1172.2g341.4g518g75.6g
Valittu annoskoko4176g5472kcal586.1g170.7g259g37.8g
Annoskoko puolitettuna2088g2736kcal293.1g85.4g129.5g18.9g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396