Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki2800g2520kcal420g70g56g0g
Kauralese 252g907kcal45.4g114.9g19.4g44.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g140g840kcal33.6g9.2g75.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1680g2117kcal184.8g5g151.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9744g12768kcal1367.6g398.2g604.4g88.2g
Valittu annoskoko4872g6384kcal683.8g199.1g302.2g44.1g
Annoskoko puolitettuna2436g3192kcal341.9g99.6g151.1g22.1g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396