Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki300g270kcal45g7.5g6g0g
Kauralese 27g97kcal4.9g12.3g2.1g4.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1368kcal146.6g42.6g64.8g9.4g
Valittu annoskoko522g684kcal73.3g21.3g32.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna261g342kcal36.7g10.7g16.2g2.4g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396