Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki3200g2880kcal480g80g64g0g
Kauralese 288g1037kcal51.8g131.3g22.2g50.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g160g960kcal38.4g10.6g86.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1920g2419kcal211.2g5.8g172.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g14592kcal1562.8g455.4g690.8g100.8g
Valittu annoskoko5568g7296kcal781.4g227.7g345.4g50.4g
Annoskoko puolitettuna2784g3648kcal390.7g113.9g172.7g25.2g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396