Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki3600g3240kcal540g90g72g0g
Kauralese 324g1166kcal58.3g147.7g24.9g56.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g180g1080kcal43.2g11.9g97.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2160g2722kcal237.6g6.5g194.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g16416kcal1758.2g512.2g777g113.4g
Valittu annoskoko6264g8208kcal879.1g256.1g388.5g56.7g
Annoskoko puolitettuna3132g4104kcal439.6g128.1g194.3g28.4g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396