Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki400g360kcal60g10g8g0g
Kauralese 36g130kcal6.5g16.4g2.8g6.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g20g120kcal4.8g1.3g10.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1824kcal195.4g56.8g86.4g12.6g
Valittu annoskoko696g912kcal97.7g28.4g43.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna348g456kcal48.9g14.2g21.6g3.2g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396