Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki4000g3600kcal600g100g80g0g
Kauralese 360g1296kcal64.8g164.2g27.7g63g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g200g1200kcal48g13.2g108g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2400g3024kcal264g7.2g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g18240kcal1953.6g569.2g863.4g126g
Valittu annoskoko6960g9120kcal976.8g284.6g431.7g63g
Annoskoko puolitettuna3480g4560kcal488.4g142.3g215.9g31.5g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396