Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki50g45kcal7.5g1.2g1g0g
Kauralese 4.5g16kcal0.8g2.1g0.3g0.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.5g15kcal0.6g0.2g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g228kcal24.4g7.2g10.6g1.6g
Valittu annoskoko87g114kcal12.2g3.6g5.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g57kcal6.1g1.8g2.7g0.4g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396