Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki500g450kcal75g12.5g10g0g
Kauralese 45g162kcal8.1g20.5g3.5g7.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g150kcal6g1.6g13.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu300g378kcal33g0.9g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g2280kcal244.2g71g108g15.8g
Valittu annoskoko870g1140kcal122.1g35.5g54g7.9g
Annoskoko puolitettuna435g570kcal61.1g17.8g27g4g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396