Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 105g21kcal0.7g3.2g0.1g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g375g188kcal5.6g27.4g4.9g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g200g52kcal2.4g7.8g0.4g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g2037kcal158.8g105.6g102.2g17.4g
Valittu annoskoko1410g1019kcal79.4g52.8g51.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna705g509kcal39.7g26.4g25.6g4.4g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484